Meer dan 100 whiskies

We houden van whisky en presenteren met trots en plezier, een groeiend aantal (de teller staat thans op honderddertien ) single malts, bourbon, rye en blends. distillaten uit alle delen van de wereld.

 

Op onze planken pronken whisky's voor de novice maar ook exoten als de Octomore van Bruichladdich, de Solist van Kavalan, Blanton's Single Barrel Reserve en van Middleton de Barry Crockett Legacy. We zijn absoluut geen snobs maar delen graag onze kennis van en enthousiasme voor deze prachtige producten met je.

whisky PROEVERIJEN

 

Wij laten je graag kennismaken met whisky -bourbon en blended whisky inbegrepen- en organiseren daarom regelmatig proeverijen. We schenken dan een aantal whiskies en serveren hierbij kazen, dadels, chocolade. etc. Uiteraard geven we je graag tekst en uitleg over de uitgeschonken drunken maar zullen nooit de informatieve zijde het genieten in de weg laten staan.

 

Soms gaat het om een introductieproeverij en soms gaan we dieper op de materie in en belichten we een enkel aspect van de heerlijke whisky wereld. Er bestaat ook de mogelijkheid dit op bestelling te doen en zelfs op locatie.

 

De prijzen van een proeverij variëren vanaf € 32,50 p.p. Voor de reguliere proeverijen volg je ons op Facebook. Voor privé groepjes reserveer je het liefst.

 

reserveren voor een whisky proeverij      singlereizen whiskylanden