Meer dan 100 whiskies

Naast onze bieren hebben wij inmiddels een ruim en breed assortiment whisky bijeengebracht. Voor zowel de beginnende als voor de gevorderde whiskydrinker biedt ZIT voldoende keuze. Niet alleen Schotse whisky maar ook Ierse, Japanse ( en ja, een enkele Nederlandse ) whisky sieren onze planken.

 

Wij zijn blij met de groeiende belangstelling voor Amerikaanse whisky, rye en bourbon en deze nemen dan ook steeds meer ruimte op onze planken in.

whisky PROEVERIJEN

 

Wij laten je graag kennismaken met whisky -bourbon en blended whisky inbegrepen- en organiseren daarom regelmatig proeverijen. We schenken dan een aantal whiskies en serveren hierbij kazen, dadels, chocolade. etc. Uiteraard geven we je graag tekst en uitleg over de uitgeschonken drunken maar zullen nooit de informatieve zijde het genieten in de weg laten staan.

 

Soms gaat het om een introductieproeverij en soms gaan we dieper op de materie in en belichten we een enkel aspect van de heerlijke whisky wereld. Er bestaat ook de mogelijkheid dit op bestelling te doen en zelfs op locatie.

 

De prijzen van een proeverij variëren vanaf € 32,50 p.p. Voor de reguliere proeverijen volg je ons op Facebook. Voor privé groepjes reserveer je het liefst.

 

reserveren voor een whisky proeverij

X